La Pegatina @ Effenaar, Eindhoven

Door Steffie van den Tillart 14 december 2015 Reacties staat uit voor La Pegatina @ Effenaar, Eindhoven

Wat een energie en wat een feest. Het Spaanse La Pegatina zette gisteren voor een tweede keer de grote zaal van de Effenaar op z’n kop. Springend en dansend bestormt de band het podium en nog voor het eerste nummer eindigt danst en springt de hele zaal mee. Deze mannen weten wat feesten is en laten het Spaanse zonnetje flink schijnen. De vrolijke mix van ska, cumbia en rumba catalana zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Hossend publiek en blije gezichten, een mooie zondagavond om je weekend mee af te sluiten. Wij waren erbij voor een fotoverslag.

La Pegatina

La Pegatina

La Pegatina

La Pegatina

La Pegatina

La Pegatina

La Pegatina

Je kunt geen reactie achterlaten.