John Coffey @ Effenaar, Eindhoven

Door Steffie van den Tillart 18 december 2015 Reacties staat uit voor John Coffey @ Effenaar, Eindhoven

De kleine zaal van de Effenaar barst uit zijn voegen. Dat John Coffey veel meer kan dan een bekertje bier vangen, dat weten de fans in de Eindhovense zaal maar al te goed. Alle nummers worden van begin tot eind door zowel jong als oud luidkeels meegeschreeuwd. “Er mag gestagedived worden” hoeft niet herhaald te worden door frontman David. “Iedereen nu de zaal verlaten”, luidt de tweede opdracht. Ook hier geeft het publiek gehoor aan om vervolgens met volle kracht weer binnen te stormen en uit te barsten in een grote energieke menigte van dansende, rockende, stagedivende en moshende geluksvogels. John Coffey raast op volle kracht door Nederland. Wij zijn er in Eindhoven bij voor een fotoverslag.

IMG_1825

IMG_1825

IMG_1825

IMG_1825

IMG_1825

IMG_1825

Je kunt geen reactie achterlaten.