Jaarlijst 2015: Lotte Schrander

Door Lotte Schrander 29 december 2015 Reacties staat uit voor Jaarlijst 2015: Lotte Schrander
  1. Sufjan Stevens – Carrie & Lowell
  2. Tame Impala – Currents
  3. Unknown Mortal Orchestra – Multi-love
  4. Lianne La Havas – Blood
  5. Kurt Vile – b’lieve i’m goin down
  6. Balthazar – Thin walls
  7. Courtney Barnett – Sometimes I Sit And Thinks, Sometimes I Just Sit
  8. Father John Misty – I love you, honeybear
  9. Alabama Shakes – Sound & Color
  10. Other Lives – Rituals

Een van de platen die ik dit jaar ontelbare keren heb gedraaid is Carrie & Lowell van Sufjan Stevens. Naast dat hij een prachtige plaat uitbracht, gaf hij ook nog eens een schitterend optreden in Carré. Gevolgd door een tweede plaats van Tame Impala’s Currents, met toch wel het nummer ‘Let It Happen’ als uitschieter. Deze band werd dit jaar opeens bekend bij het grotere publiek en wist tot mijn verbazing zelfs de Heineken Music Hall uit te verkopen.

Naast dat ik elk van deze platen uit dit lijstje stuk voor stuk goed vind waren ook de optredens die ik van deze artiesten zag geweldig. Zoals het optreden van Unknown Mortal Orchestra en Lianne La Havas die ik dit jaar mocht zien. Hopelijk brengt 2016 weer net zulke goeie platen met zich mee!

Je kunt geen reactie achterlaten.