Chris Robinson Brotherhood @ Paradiso, Amsterdam

Chris Robinson speelde met de The Black Crowes vaker in Paradiso. Die band staat momenteel weer eens ‘on hiatus’ of zijn weer uit elkaar zelfs, wegens meningsverschillen tussen de broertjes Chris en Rich Robinson. De broers spelen nu voor zichzelf. Waar Rich vorig jaar de Tolhuistuin aandeed, mag Chris op een wat groter publiek rekenen in Paradiso. De band waar zijn brother geen deel van uitmaakt heet ironisch genoeg de Chris Robinson Brotherhood. Alhoewel de prima gitarist Neal Casal (o.a. Ryan Adams) ook van de partij is, overtuigt de band niet helemaal. Het geluid is niet optimaal en de nummers kabbelen net iets teveel voort. De band speelt twee sets van eigen materiaal en hier en daar wat covers, en aan het einde komen zowaar The Crowes nog even voorbij. Een fotoverslag.

CR00s

CR01s

CR02s

CR03s

CR04s

CR05s