Gesponsorde video: Jäger Music bestaat vijf jaar en pakt groots uit

Het is alweer vijf jaar geleden dat Jägermeister een eigen platenlabel oprichtte: Jäger Music. Het bekende drankmerk is al jaren een bekend gezicht op evenementen, zowel organisatorisch als achter de bar. Dankzij het label Jäger Music krijgen jonge talenten en gevestigde namen een extra steuntje in de rug. Waar de focus voorheen puur op rockmuziek gericht was is dat tegenwoordig wel anders. Vanaf 2012 kunnen ook dj’s op de steun van Jägermeister rekenen.

jagermusic2

Om de verjaardag van Jäger Music te vieren is de hulp van documentairemaakster Isabel Lamberti ingeroepen. Zij studeerde onder meer in New York en Amsterdam. In haar korte film komen enkele artiesten uit de Jäger Music-stal aan het woord. Denk hierbij aan de gasten van Yellow Claw en Cleavage, maar ook een opkomende naam zoals Moksi. Naast muzikanten krijgen ook fotografen, bloggers en producers via dit initiatief een kans om hun kunsten voor een groter publiek te vertonen.

Er wordt niet alleen maar gepraat in de documentaire. Je ziet en hoort genoeg van de feesten waar gedraaid wordt. Daarvan krijg je vast en zeker zin in een feestje (en drankje). Wil je meer weten over de verjaardag van Jäger Music? Op Twitter en Facebook kun je onder de hashtag #JAGERMUSIC5YR van alles vinden. Ook op de website kun je terecht voor prijsvragen, mixtapes en nog veel meer.

Dit artikel wordt gesponsord door Jäger Music maar betreft onze eigen mening.