Xavier Rudd @ Effenaar, Eindhoven

Het maakt niet uit met welk gevoel je de grote zaal van de Effenaar binnenkomt, iedere aanwezige heeft tijdens het concert van Xavier Rudd een grote glimlach op zijn gezicht. De Australische multi-instrumentalist en activist zingt vanuit zijn hart. Liedjes over moeder aarde, het lot van de Aboriginal, het volgen van de zon maar bovenal over liefde. Xavier Rudd staat vandaag niet alleen op het podium, landgenoot en voorprogramma Bobby Alu ondersteund op drums. Ruim twee uur laat Xavier het beste van Down Under zien. Bij de toegift ‘Spirit Bird’ wordt het magisch stil in de uitverkochte zaal. Wanneer Xavier begint met zingen, zingt en neuriet iedereen mee. ROAR E-Zine was erbij voor een fotoverslag.

IMG_3526-2

IMG_3633-2

IMG_3587-2

IMG_3611-2

IMG_3729-2

IMG_3648-2

IMG_3606-2

IMG_3699-2