Angel Du$t – Rock The Fuck On Forever

58444_Angel-Dust-rock-the-fuck-on-forever-PRE-ORDER.jpg(Album – Pop Wig) Angel Du$t had geen beter moment kunnen uitkiezen voor het tweede album Rock The Fuck On Forever, want de zon schijnt. Twintig minuten poppy punkrock met een hardcore randje en lekkere meezingmelodietjes over weinig diepgravende onderwerpen; heerlijk!

Wist de band na de eerste EP Xtra Raw het geluid van opvolger A.D. nog iets te perfectioneren, de stap naar Rock The Fuck On Forever is nauwelijks hoorbaar. Maar zet nu eens de single ‘Toxic Boombox’ of ‘Headstone’ op en wat valt er dan nog te klagen? Binnen een luisterbeurt kun je meezingen en zitten de hooks vast in je brein. En probeer dan maar eens zonder grijns naar deze plaat te luisteren. Daar zit wel een keerzijde aan: de impact is flinterdun, diepgang is er niet en soms verlang je naar meer. Eigenaardig is ‘Cool Inside You’, een kort instrumentaal intermezzo tegen het einde van het album waarin de geest van producer Will Yip waart in de gitaarlijnen. Misschien als de band hier iets meer mee had gedaan dat deze plaat minder vluchtig was geworden. Aan de andere kant is juist dat vluchtige en voorspelbare de kracht van Angel Du$t.