The Computers @ Extase, Tilburg

De uit Engeland afkomstige band The Computers speelt vanavond inde Extase een show die door 013 georganiseerd is. Het voorprogramma is het uit Enschede afkomstige The Road Home. Wie The Computers eerder live heeft gezien weet dat de bandleden er een waar feestje van maken. Vooral zanger Alex Kershaw haalt alles uit de kast. Tijdens de start van het eerste nummer staat hij al gelijk in het publiek en gedurende de set springt op de bar en staat hij, al hangende aan de lichtdrager, op een kruk. Deze band speelt vanavond nog een keer in Groningen (Vera) voordat ze Europa verder gaan met hun maandenlange tour, dus ga dat zien!

thecomputers-7

thecomputers-21

thecomputers-11

thecomputers-10

thecomputers-35

thecomputers-30

thecomputers-25

thecomputers-43

thecomputers-39

thecomputers-38

thecomputers-45

thecomputers-32