Bebe Rexha @ Trix, Antwerpen

De Albanees-Amerikaanse zangeres Bebe Rexha is de nieuwste popsensatie uit de Verenigde Staten die langzaam maar zeker ook Europa begint te veroveren. Ze begon haar carriere met het schrijven van nummers voor grote namen als David Guetta en Eminem. Daarnaast was ze actief als zangeres in de band Black Cards. Dit laatste was geen lang leven beschoren en al snel besloot ze verder te gaan als solo-artieste. Vorig jaar presenteerde ze al de MTV Awards in ons land en recentelijk scoorde ze en monsterhit  met ‘In The Name of Love’ (wie kent ‘m niet),  samen met Martin Garrix. Ze heeft de looks van een ster, de charme om een groot publiek voor zich te winnen en de muzikale kwaliteiten van genregenoten als Katy Perry, Kesha, Miley Cyrus en Charlie XCX. Genoeg ingrediënten om groot, zoniet heel groot te worden. Maandagavond in Trix, Antwerpen vormde het begin van haar Europese tour en ROAR E-Zine was erbij voor een fotoverslag.

Bebe Rexha


[youtube id=”RnBT9uUYb1w” width=”600″ height=”350″]