Sofi Tukker @ Melkweg, Amsterdam

Met hun ep Soft Animals uit 2016 wist het duo van Sofi Tukker al gelijk een plekje te veroveren in het muzikale landschap. Dat kon ook niet uitblijven met monsterhit ‘Drinkee’, welke genomineerd werd voor een Grammy. Ondertussen zijn Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern al geen vreemden meer in ons landje. Met eerdere optredens op Pitch en onlangs nog op Lowlands, heeft het duo ook reeds hier een trouwe fanschare opgebouwd. Met het onlangs verschenen album Treehouse, vol catchy nummers, zijn de twee hard op weg naar grotere bekendheid en een groter publiek. Vanavond staat Sofi Tukker voor een tweede maal in amper een maand tijd met hun zomerse beats in Nederland. Deze keer is het de eer aan de Melkweg.  Fotograaf Daniël De Borger was erbij om de avond in beeld te brengen.

SOFI Tukker