Win 2 kaartjes voor The Vaccines in de Melkweg!

Afgelopen maart kwam Combat Sports, het vierde album van The Vaccines uit en dat gebeurde niet onopgemerkt. Op donderdag 25 oktober staat het Engelse collectief in The Max van de Melkweg, om te laten horen dat ze live ook een onuitwisbare indruk maken.

Tijdens het optreden zal ouder werk natuurlijk niet overgeslagen worden. Verwacht scheurende gitaren, vrolijkheid en veel dansbare muziek! Wij mogen 2 kaarten weggeven voor deze avond. Wil je meedingen? Stuur dan een mailtje naar info@roarezine.nl o.v.v. ‘The Vaccines @ Melkweg’ en vermeld je voor- en achternaam erbij.

Verzekerd zijn van een kaartje voor de show van The Vaccines op donderdag 25 oktober? Bekijk dan de eventpagina op Facebook of de website van de Melkweg voor tickets en meer info.