Ari Lennox @ Paradiso Noord, Amsterdam

Ari Lennox is geen onbekende in Nederland. Zo deed ze in 2016 al een keer Paradiso Noord aan, na het verschijnen van haar ep Pho, waarmee ze destijds al een onuitwisbare indruk wist achter te laten. Nu, 3 jaar later is daar dan eindelijk haar debuutalbum Shea Butter Baby. Met optredens bij onder meer Jimmy Fallon, de BET Awards, mogen spelen als support act voor Lizzo en een zwaar uitverkocht concert in Paradiso Noord, is het duidelijk dat het niet lang meer zal duren voordat Ari Lennox een bekende naam zal zijn bij het grote publiek. In Paradiso Noord wist de snel rijzende ster afgelopen dinsdag de harten van het aanwezige publiek voor zich te winnen. Onze fotograaf Daniël De Borger, was erbij om deze gedenkwaardige avond in beeld te brengen.

Ari Lennox @ Paradiso Noord, Amsterdam;  Ari Lennox @ Tolhuistuin, Amsterdam